ЕДА

ЕДА

ул. Иван Гюзелев 3, ап. 3
Габрово,
България
25.3172863
42.8706742
UserLikes
Име: ЕДА
Адрес: Габрово, ул. Иван Гюзелев 3, ап. 3
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://www.edabg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Информационно обслужване
Дейност:

Професионална техническа поддръжка. Интернет приложенията за управление на бизнеса

Ключови думи: erp, crm, колибри erp, колибри crm, счетоводство

За нас

ЕДА е новаторска фирма, предлагаща професионална техническа поддръжка, посветила своите знания и умения на клиентите си за развиване на техния бизнес, използвайки новите информационните технологии и подходи.

ЕДА е създадена на 22.03.1995г. след сливането на две фирми: АИТ Инженеринг (занимаваща се с изграждане на мрежи и разработка на софтуер), основана през 1989г. и НОВА (занимаваща се с търговия и поддръжка на хардуер), основана през 1992.

И двете фирми са собственост на високообразовани специалисти - асистенти по компютърни дисциплини в Техническия Университет в Габрово.

Ентусиазмът и енергията на тримата млади основоположници водят до разрастването на фирмата, както и до съвместна работа с фирми от САЩ през 2000-ната година. За ЕДА работят над 30 служители и нейни представители из цялата страна.

Основна дейност на фирмата е разработката на софтуер. Наред с това можем да ви помогнем при внедряването на новите информационни технологии във вашия бизнес. Занимаваме се с асемблиране на компютърни системи, продажба на компютри и сървъри на световно известни и признати фирми, изграждаме хетерогенни компютърни системи, интегрирайки наш и софтуер на други производители за най-пълно удовлетворяване на изискванията на клиентите. Най-новата насока в нашето развитието е:

Интернет приложенията за управление на бизнеса
През 2000-ната година в ЕДА постъпиха на работа много нови млади и опитни програмисти, които добре владеят основните web технологии:

HTML и DHTML скриптове;
Client side Java Script;
професионален графичен дизайн;
динамични web страници.
Използването на server side scripting и бази данни като:

PHP (с Apache);
MySQL (под Linux);
Microsoft Active Server Pages (с MS IIS);
Microsoft SQL Server (под Windows NT);
ORACLE interMedia
правят нашите софтуерни решения Internet приложения. Съдържанието на web страниците не е статично или ограничено от езици за писане на скриптове от клиентска страна. То се изгражда динамично и според съответната база данни.




 

Открийте ни в Google+